Bel: 0411-678115!
Sierbestrating en keramische buitentegels
Vraag York Bestrating uw sierbestrating of keramische buitentegels te leggen en verkrijg een mooi resultaat. Van moderne tot klassieke uitstraling.

Sierbestrating door York Bestrating verzorgd

York Bestrating uit Boxtel verzorgt uw sierbestrating en de aanleg van keramische buitentegels op professionele wijze. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van opritten, terrassen, tuinpaden en andere tuinwerken. Ons bedrijf streeft hierbij enkel naar perfectie en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Moderne en klassieke sierbestrating

Bij York Bestrating kunt u kiezen voor zowel moderne als voor klassieke sierbestrating. Wij adviseren u met genoegen over passende bestrating voor tuinen, terrassen, opritten en buitenruimtes. Bovendien hebben we veel ervaring met het aanleggen van particuliere tuinen en openbare werken. Uiteraard houden we rekening met uw wensen, budget en woonsituatie én het onderhoud van de bestrating. Aan de hand van uw verlangens en de mogelijkheden stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij spoedig aan de slag met het realiseren van de sierstenen tuin.

Keramische buitentegels

Wanneer u sierbestrating in uw tuin wenst dat weinig tot geen onderhoud vergt, kunt u ons uw tuin laten bestraten met keramische buitentegels. Deze tegels zijn dé ideale oplossing voor uw tuin: ze zijn stijlvol, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen alle weers- en vorstomstandigheden. De buitentegels hebben een laag gewicht en zijn hierdoor ook geschikt voor dakterrassen. Wij informeren u graag over de voordelen van dergelijke tuintegels en over de andere mogelijkheden omtrent siertegels in de tuin.

Voor meer informatie over onze sierbestrating kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0411-678115 of naar 06-33161724, of door een reactie te plaatsen via het contactformulier. Via een van deze wegen maakt u tevens een afspraak. York Bestrating uit Boxtel is úw partner wanneer het om een tuin tegelen gaat!